Vi støtter

På denne side finder du oplysninger om de organisationer, som vi nøje har udvalgt og engageret os i at støtte.  Vi har omhyggeligt undersøgt og udvalgt disse organisationer med henblik på at støtte deres vigtige arbejde.

VERIDATA: En stemme for værdier og fællesskab

 

I hjertet af VERIDATA ligger et dybt forankret engagement i at gøre en positiv forskel i både Danmark og verden ved at støtte årsager, der berører os alle. Vi tror på, at virksomheder har en afgørende rolle, når det omhandler at prøve at forme en bedre fremtid, og det er præcis, hvad vi stræber efter at opnå gennem vores dedikation til to betydningsfulde formål: Kræftens Bekæmpelse og SOS Børnebyerne.


 

Kræftens bekæmpelse: Det nære bånd

 

Hos VERIDATA er vores engagement i at støtte kræftens bekæmpelse dybt forankret i den erkendelse, at de fleste af os har haft berøring med denne alvorlige sygdom gennem bekendte eller nære relationer. Kræftens Bekæmpelse arbejder målrettet mod at reducere antallet af kræftramte, øge antallet af overlevende og forbedre livskvaliteten efter kræft. Vi anerkender og støtter retten til et bedre liv for dem, der er berørt af kræft. For os handler det om det nære bånd, der forbinder os alle i kampen mod denne udfordrende sygdom.

SOS Børnebyerne: Det familiære bånd

 

VERIDATA forpligter sig til at støtte forældreløse børn med overbevisningen om, at ethvert barn fortjener muligheden for at vokse op i et kærligt og trygt hjem. Børn repræsenterer fundamentet for vores fælles fremtid, og vi har derfor i VERIDATA gjort et aktivt valg for, at sikre din, min og verdens fremtid. Vores støtte til SOS Børnebyerne understreger vores fokus på det familiære aspekt og vores ønske om at skabe en bæredygtig og omsorgsfuld fremtid for kommende generationer.