Vores ydelser

Hos VERIDATA bestræber vi os på at forstå vores kunders behov. Vi analyserer markedet og produkter kontinuerligt, for at identificere og blive eksperter i de IT løsninger, som vores kunder skal bruge. 

Skræddersyede IT-løsninger og specialiserede ydelser

 

Hos VERIDATA går vi målrettet efter at forstå dine unikke behov. Vi arbejder konstant på at analysere markedet og produkter, hvilket gør os til eksperter inden for de nødvendige IT-løsninger. Men vores engagement stopper ikke der. Vores specialiserede ydelser, der spænder fra implementering til vedligeholdelse, er designet til at komplementere disse løsninger og give dig en komplet teknologisk oplevelse.

Vores tilgang starter med en grundig forståelse af din virksomheds mål og udfordringer. Ved at arbejde tæt sammen med dig sikrer vi, at vores løsninger og ydelser er nøjagtigt tilpasset dine krav. Vi tror på en helhedsorienteret tilgang, hvor hver detalje er omhyggeligt håndteret af vores erfarne eksperter. 

Er du nysgerrig på at høre mere om vores ydelser? 

 

Skræddersyede løsninger, rådgivning og kontinuerlig support

Afklaring af behov

Vi har højtuddannede IT specialister som fokuserer på at lære om din virksomhed og dine behov, så de kan arbejde sammen med dig for at skabe den bedst mulige løsning. Med mange års erfaring indenfor alle aspekter af IT, er der næsten ingen emne som ikke lyder bekendt for os.

Proof of Concept

Vores IT specialister vil spare dig for ressourcer, tid og penge, ved at kontrollere om løsningen du har brug for lever op til dine forventninger, inden du forpligter dig til investeringen. Skal løsningen leve op til mere end funktionalitet, så kan vi også hjælpe med en Proof of Value.

Licenshåndtering

Få rådgivning omkring licenshåndtering for at optimere dine behov samt investering. Vi hjælper dig med at finde de mest omkostningseffetive løsninger igennem vores koordineret samarbejde med flere producenter på den globale marked.

Implementering

Skal løsningen implementeres korrekt og hurtigst muligt med minimal-til-ingen påvirkning på interne ressourcer, så kan du vælge at bruge vores konsulenter med teknisk ekspertise, til at udføre opgaven for dig. Vores konsulenter har mange års erfaringer med implementering og er certificerede af vores partnere som vi samarbejder med.

Undervisning

Komplicerede emner behøver ikke at være vanskelige at forstå. Lad os hjælpe dig med at forstå løsningen på en måde, der gør det muligt for dig at forklare løsningen videre til andre.

Managed Services

Få kontinuerlig support, check-ups, vedligehold, tilpasning og uddannelse på den løsning som du har investeret i, for at sikre en optimal og fejlfri drift. Vi tilbyder forskellige SLA'er og SVA'er som alle kunder kan få glæde af.