Vores partnere

Vi har indgået et samarbejde med globale ledere i IT-industrien for at give kunderne en fordel, når det gælder om at løse problemer som de står over for med nye teknologier og krav. Når du vælger et produkt fra en af vores partnere, er du sikret de bedste produkter på markedet.

Udvalgte partnere


SolarWinds er en førende leverandør af værdidrevne produkter og værktøjer, der løser en bred vifte af IT management udfordringer - hvad enten disse udfordringer er relateret til netværk, servere, applikationer, storage, virtualisering, sikkerhed eller hybrid IT.

tenable er en førende leverandør af cybersikkerheds produkter som bruges i forbindelse med vulnerability assessment, vulnerability management og cybereksponering.

GuardYoo er en cybersikkerhedsleverandør, der er specialiseret i at levere compromise assessments. Med GuardYoo som partner kan vi hjælpe kunder med at vurdere om der har været et sikkerhedsbrist, eller hvad sandsynligheden er for, at dette sker.

SentinelOne er en førende leverandør af autonom, AI-drevet og proaktiv cybersikkerhed som bruges i forbindelse med Prevention & Control, Detection & Response, Remediation & Recovery, Network Visibility, Attack Surface Control og XDR Automation.