Vores partnere

Vi har indgået samarbejder med globale ledere i IT-industrien for at give vores kunder en fordel, når det gælder om at løse problemer som de står over for med nye teknologier og krav. 

Vores udvalgte partnere

 

Vi har etablerede dybtgående samarbejder med verdens førende leverandører inden for IT-industrien for at stille vores kunder i en enestående position til at tackle de udfordringer, de står over for i forhold til de stadigt skiftende teknologiske landskaber og stigende krav. Når du træffer beslutningen om at investere i et produkt fra en af vores anerkendte partnere, kan du være fuldstændigt tryg ved, at du får adgang til det absolut bedste, som markedet har at byde på.

De fire udvalgte partnere, som findes på siden, er nogle af de partnere, som vi samarbejder med. Vores netværk af brancheførende partnere giver os mulighed for at levere skræddersyede løsninger til vores kunder. 

 

SolarWinds er en førende leverandør af værdidrevne produkter og værktøjer, der løser en bred vifte af IT management udfordringer - hvad enten disse udfordringer er relateret til netværk, servere, applikationer, storage, virtualisering, sikkerhed eller hybrid IT.

SentinelOne er en førende leverandør af autonom, AI-drevet og proaktiv cybersikkerhed som bruges i forbindelse med Prevention & Control, Detection & Response, Remediation & Recovery, Network Visibility, Attack Surface Control og XDR Automation.

Tenable er en førende leverandør af cybersikkerheds produkter som bruges i forbindelse med vulnerability assessment, vulnerability management og cybereksponering. De skaber klarhed om cyberrisiko ved at give dyb indsigt i angrebsfladen.

GuardYoo er en cybersikkerhedsleverandør, der er specialiseret i at levere compromise assessments. Med GuardYoo som partner kan vi hjælpe kunder med at vurdere om der har været et sikkerhedsbrist, eller hvad sandsynligheden er for, at dette sker.