kundeudtalelser

Vi inviterer dig til at udforske, hvad vores værdsatte kunder har sagt om os. Vores kunders feedback og anmeldelser finder du på siden her.

Vi har valgt at anonymisere vores kunders udtalelser for at beskytte deres identitet


"Vi har været meget glade for samarbejdet med VERIDATA, der har leveret en professionel service og har et unikt kendskab til deres produkter."


"VERIDATA er altid klar til at hjælpe os med de opgaver og udfordringer som vi står overfor – hurtigt og effektivt! Om det er i forbindelse med it-drift eller cybersikkerhed, så har VERIDATA’s faglighed og ekspertviden gang på gang vist sig at være en uundværlig støtte for vores arbejde i organisationen. VERIDATA kender de problemstillinger vi møder."


"VERIDATA er en værdifuld partner for os. Det er de, da de ud over en høj faglig ekspertise også er en aktiv partner, som kommunikerer aktivt med os omkring nye tiltag, produkter og eventuelle sikkerhedsudfordringer. Eksempelvis oplever vi at nye systemopdateringer valideres hurtigt og professionelt – og derefter anbefales til os. Dette er noget som er tryghedsskabende! Vi har derfor netop valgt VERIDATA, da de er den Gazelle, som er hurtige, omstillingsparate og værdiskabende."


"Vores indtryk af VERIDATA er særdeles positiv, vi oplever rigtig god og hurtig respons på vores opgaver/problemer. Vi oplever også rigtig god indsigt i Orion / SolarWinds, og stor kompetence til samme i forhold til løsningsforslag."

"Veridata har været vores partner i forbindelse med installation og implementering af TenableSC og TenableIO. De har ikke alene været hjulpet med installation og konfiguration, men har også rådgivet omkring forankring og procedurer i IT Drift. Deres dybe kendskab til produkterne, samt viden om It Sikkerhed og It Drift har gjort det muligt at implementere systemerne på forholdsvis kort tid. Efter implementeringen har Veridata, været behjælpelige med Tips & Trick, advarsler om øjeblikkelige sikkerhedstrusler, samt support på løsningen."


"Veridata er super samarbejdspartner, altid hurtige til at svare, Super fagligt niveau og altid klar til at hjælpe eller svare på spørgsmål. Jeg er virkelig glad for at have dem i baghånden til support af vores solarwinds platform."


"Samarbejdet med Veridata har lige fra start været en god oplevelse. Tilliden til, at man er i gode hænder hvad angår tekniske kompetencer, produkt rådgivning og IT-sikkerhed er høj. Ved sikkerhedshændelser som kræver hurtig reaktion, er hjælpen ikke kun hurtig og effektiv, deres viden om samspillet mellem infrastruktur komponenter gør at løsninger findes hurtigt og sikkerhedshuller lukkes."


"Som sparringspartner holder VERIDATA os orienteret om relevante nyheder, patches og produktinformation, der virkelig sparer os tid og kræfter. Deres service er fremragende!"