GuardYoo er en cybersikkerhedsleverandør, der er specialiseret i at levere compromise assessments. En Compromise Assessment kan sammenlignes med en blodprøve i den forstand, at den vurderer sundhedstilstanden for ens infrastruktur. For at diagnosticere / forhindre sygdomme, besøger folk deres læge for regelmæssige helbredstjek. Organisationer bør gøre nøjagtig det samme for deres IT-systemer.

GuardYoo kan hjælpe dig med at vurdere, om der er sket en sikkerhedsbrist, eller hvad sandsynligheden er for, at dette sker, ved at lave en dyb forensic analyse af hele dit netværk. GuardYoo kan anvendes i alle brancher og på alle netværk og dermed øge det interne sikkerhedsniveau.

Cybersikkerhedsløsninger for stærkere virksomhedsbeskyttelse

 

GuardYoo er en leverandør af cybersikkerhedsløsninger, der leverer en platform til vurdering af cyberrisici med fokus på at forstå truslerne indefra og ud. 

GuardYoo-platformen automatiserer en proces, der normalt er tidskrævende og dyr, nemlig indsamling og analyse af store mængder logdata. 
GuardYoo-platform er blevet vellykket implementeret i forskellige sektorer i 17 forskellige lande og har betjent alt fra virksomheder med så få som 10 brugere til store organisationer med over 20.000 ansatte.

Sammen med GuardYoo kan VERIDATA hjælpe dig med: Compromise Awareness, Compliance Awareness, Risk Awareness og Situational Awareness. Dette gøres igennem en fuld opdagelse af aktiver, analyse af cybertrusler/indikatorer for kompromis og analyse af overholdelse af IT/Cyber -politikker. Kontakt os for at høre mere om vores Compromise Asessment process.

 

GuardYoo's Cybersecurity Compromise Assessment

 

I denne video får du indsigt i GuardYoo's Cybersecurity Compromise Assessment løsning og de følgende fordele den leverer:

  • Fuld opdagelse af aktiver og applikationer
  • Påvisning af cybertrusler og indikationer på kompromittering
  • Diagnosticering af fejl i IT og cybersecurity operations der skal rettes
  • Teknisk dokumentation af eksisterende compliance foranstaltninger og afvigelser der skal rettes

 

Compromise Assessment

 

En Compromise Assessment er velegnet til alle, der ønsker at tage en mere proaktiv tilgang med deres cybersikkerhedsstrategi. Selvom organisationer sandsynligvis allerede har en cybersikkerhedsstrategi på plads (SIEM, sårbarhedsvurdering, pen-test, antivirus) er disse ikke altid 100% effektive. GuardYoos Compromise Assessment er supplerende for eksisterende cybersikkerhed løsninger og sigter mod at opdage trusler, der muligvis ikke blev opdaget tidligere. Dette gør det muligt at gennemføre remediering hurtigt, før disse sårbarheder er identificeret og udnyttet af trusselaktører.

GuardYoo leverer compromise assessments meget anderledes end de traditionelle metoder, der typisk finder sted on-site og tager alt fra 10-12 uger at gennemføre. GuardYoo automatiserer hele processen, så der kan foretages en forensics analyse eksternt fra, hvor som helst i verden i løbet af timer/dage.

 

Hvordan virker det?

 

GuardYoos Artifact Collector modul indsamler alle tilgængelige logdata fra Windows servere og enheder på netværket. Dataene, som ikke indeholder personfølsomedata, er herefter dobbeltkrypteret før det bliver uploadet til GuardYoo Analytics Engine. GuardYoo Analytics Engine vil ved hjælp af en kombination af AI & ML algoritmer, analysere logdataene mod deres database over proprietære cyber -trusselsmodeller, for at identificere eventuelle sårbarheder der findes på netværket. Når analysen er gennemført, genererer GuardYoos Analytics Engine en sidste compromise assessment rapport, der kan kortlægges til branchestandarder såsom CIS mv. Den endelige rapport vil give en dybdegående forståelse af din infrastruktur ved at vise:

Er der fundet en kompromittering, eller hvad er sandsynligheden for, at dette sker? Svage områder eller problemer, som skal adresseres? Adfærdsanalyse og kontekst bag fund samt anbefalede næste trin til remediering.