GuardYoo er en cybersikkerhedsleverandør, der er specialiseret i at levere compromise assessments. En Compromise Assessment kan sammenlignes med en blodprøve i den forstand, at den vurderer sundhedstilstanden for ens infrastruktur.  For at diagnosticere / forhindre sygdomme, besøger folk deres læge for regelmæssige helbredstjek. Organisationer bør gøre nøjagtig det samme for deres IT-systemer.

GuardYoo kan hjælpe dig med at vurdere, om der er sket en sikkerhedsbrist, eller hvad sandsynligheden er for, at dette sker, ved at lave en dyb forensic analyse af hele dit netværk. GuardYoo kan anvendes i alle brancher og på alle netværk og dermed øge det interne sikkerhedsniveau.

Sammen med GuardYoo kan VERIDATA hjælpe dig med: Compromise Awareness, Compliance Awareness, Risk Awareness og Situational Awareness. Dette gøres igennem en fuld opdagelse af aktiver, analyse af cybertrusler/indikatorer for kompromis og analyse af overholdelse af IT/Cyber -politikker. Kontakt os for at høre mere om vores Compromise Asessment process.

Hvorfor bør du bruge det?

En Compromise Assessment er velegnet til alle, der ønsker at tage en mere proaktiv tilgang med deres cybersikkerhedsstrategi. Selvom organisationer sandsynligvis allerede har en cybersikkerhedsstrategi på plads (SIEM, sårbarhedsvurdering, pen-test, antivirus) er disse ikke altid 100% effektive. GuardYoos Compromise Assessment er supplerende for eksisterende cybersikkerhed løsninger og sigter mod at opdage trusler, der muligvis ikke blev opdaget tidligere. Dette gør det muligt at gennemføre remediering hurtigt, før disse sårbarheder er identificeret og udnyttet af trusselaktører.

GuardYoo leverer compromise assessments meget anderledes end de traditionelle metoder, der typisk finder sted on-site og tager alt fra 10-12 uger at gennemføre. GuardYoo automatiserer hele processen, så der kan foretages en forensics analyse eksternt fra, hvor som helst i verden i løbet af timer/dage.

Hvordan virker det?

GuardYoos Artifact Collector modul indsamler alle tilgængelige logdata fra Windows servere og enheder på netværket. Dataene, som ikke indeholder personfølsomedata, er herefter dobbeltkrypteret før det bliver uploadet til GuardYoo Analytics Engine. GuardYoo Analytics Engine vil ved hjælp af en kombination af AI & ML algoritmer, analysere logdataene mod deres database over proprietære cyber -trusselsmodeller, for at identificere eventuelle sårbarheder der findes på netværket. Når analysen er gennemført, genererer GuardYoos Analytics Engine en sidste compromise assessment rapport, der kan kortlægges til branchestandarder såsom CIS mv. Den endelige rapport vil give en dybdegående forståelse af din infrastruktur ved at vise:

Er der fundet en kompromittering, eller hvad er sandsynligheden for, at dette sker? Svage områder eller problemer, som skal adresseres? Adfærdsanalyse og kontekst bag fund samt anbefalede næste trin til remediering.

VERIDATA tilbyder en samlet pakke med indsamling af data, analyse og efterfølgende gennemgang af det fundne trusselsbillede med anbefalinger.


Fra logindsamling til rapport på rekordtid

I følgende diagram kan du se hvordan GuardYoo bearbejder eksisterende logs for at generere en Compromise Assessment rapport. Forløbet er overstået i løbet af timer/dage.

Forretningsmæssige fordele

I følgende diagram kan du læse hvor og hvordan en Compromise Assessment kan gavne din virksomhed.