Cisco Prime når end of life (EOL)

Cisco har for nylig annonceret deres end-of-life (EOL) plan for Cisco Prime Infrastructure. Få indblik i, hvordan SolarWinds Hybrid Cloud Observability (HCO) kan kan være et godt alternativ.

Tiden er ved at løbe ud for Cisco Prime kunder

 

Med Cisco Prime® End of Life i horisonten, er det tid til at finde en løsning, der kan hjælpe med at adressere jeres behov med komplekse infrastrukturer.

SolarWinds HCO er den løsning, der kan give jer den synlighed,
som I har brug for, og den ro i sindet, der følger med at have en pålidelig og effektiv løsning.

 
 

Fleksible deployment-muligheder

SolarWinds HCO giver jer fleksible deployment-muligheder, herunder on-premises eller self-hosted i clouden. I kan også vælge at købe de noder, I har brug for, og tilpasse jeres licens efter behov, hvilket kan hjælpe jer med at drive vækstinitiativer.

Sikkerhed i topklasse

SolarWinds HCO har en rigtig god sikkerhedsramme, der sikrer, at jeres data er beskyttet mod uautoriseret adgang og angreb. Det betyder, at I kan stole på, at jeres data og applikationer er sikre, mens I drager fordel af avancerede overvågningsfunktioner.

Skalerbarhed

SolarWinds HCO er en skalerbar løsning, der kan håndtere store datamængder og mange enheder og applikationer. I kan tilpasse og udvide jeres overvågning efter behov og jeres virksomheds vækst.


Ønsker du at vide mere?

Ring til os for en uforpligtende snak eller send en e-mail.
Vi kan også hjælpe med en demo og PoC af SolarWinds HCO.