Tenable har siden deres grundlæggelse i 2002 arbejdet på at skabe løsninger som hjælper organisationer med at afdække sårbarheder i software og systemer.

I dag er mere end 40.000 organisationer over hele verden afhængige af Tenable for at hjælpe dem med at forstå og reducere cybersikkerhedsrisikoen på tværs af deres angrebsoverflade – i skyen eller on-premises, fra IT til OT og videre.

Tenable's mål er at bevæbne enhver organisation, uanset hvor stor eller lille den er, med den synlighed og indsigt, der skal til for at besvare fire kritiske spørgsmål til enhver tid: Hvor er vi eksponeret? Hvor skal vi prioritere ud fra risiko? Reducerer vi vores eksponering over tid? Hvordan sammenligner vi med vores fagfæller?

VERIDATA er specialister indenfor implementering og management af Tenable produkter. Med mere end 10 års erfaring kan vores specialister hjælpe dig igennem alle faser af din Tenable rejse. Om du skal bruge hjælp til design af platform, indkøb af licenser, implementering, uddannelse, videregående support, så står vi klar til at hjælpe dig.

Cyber Exposure Management

 

Har du brug for en løsning til applikationssikkerhed, cloud sikkerhed, compliance, ransomware eller zero trust? -så er du godt dækket ind med Tenable.

Patchning og mitigering af sårbarheder rettidigt, er en af de første og mest vedvarende udfordringer for ethvert sikkerhedsprogram. Men hvilke sårbarheder skal du patche? Med hundreder til tusinder af teknologier implementeret på tværs af din virksomhed, on-premises eller i skyen, kan patchning og mitigering af sårbarheder være en endeløs cyklus. Med Tenable produkter kan du hurtigt og effektivt måle og håndtere cyberrisici.

Tenable produkter


Nessus Professional

Brug mindre tid og kræfter på at vurdere, prioritere og mitigere sårbarheder, så I kan være et skridt foran cyberangriberne.

Tenable Security Center

Få et risikobaseret overblik over jeres it-, sikkerhed- og compliance-position, så I hurtigt kan identificere, undersøge og prioritere sårbarheder.

Tenable Vulnerability Management

Få et risikobaseret overblik over hele jeres angrebsflade – fra IT til cloud til containere – så I hurtigt kan identificere, undersøge og prioritere sårbarheder.

Tenable OT Security

Tenable OT Security beskytter industrielle netværk mod cybertrusler, ondsindede insidere og menneskelige fejl.

Tenable Identity Exposure

Opdag og prioriter svagheder inden for dine eksisterende Active Directory-domæner, og reducer jeres eksponering.

Tenable Lumin

Beregn, kommuniker og sammenlign cybereksponering, mens I håndterer risci.