SentinelOne er et førende cybersikkerhedsfirma, som forsyner deres kunder med en centraliseret løsning som dækker Endpoint, Cloud og Identity sikkerhed. Dette gøres ved at kombinere Endpoint Protection (EPP), Endpoint Detection and Response (EDR), IoT sikkerhed, Cloud Workload Protection (CWPP) og meget mere, i en tæt integreret platform kendt som Singularity Platform.

Ved hjælp af maskinlæring og patenteret adfærdsbaseret kunstig intelligens, er det muligt for SentinelOne at beskytte organisationer fra sårbarhedsudnyttelser såsom malware, ransomware og avancerede vedvarende trusler (APT). 

Vores  SentinelOne specialister hjælper dig gerne igennem alle faser af din SentinelOne rejse – vi kan hjælpe med design af platform, indkøb af licenser, implementering eller videregående support.

SentinelOne's Singularity Platform

 

Mange virksomheder erkender nu, at traditionel antivirus ikke fanger alle cyberangreb, specielt da den ofte misser halvdelen af indkommende malware. Derfor skifter flere til SentinelOne’s Singularity Platform, der bruger avanceret maskinlæring for at forhindre malware og script-baserede angreb.

SentinelOne differentierer sig ved at tilbyde en ransomware-garanti. Denne dækker op til $1.000 pr. endpoint eller $1 million pr. virksomhed, hvis de misser et angreb, de burde have stoppet. Under WannaCry-angrebet var alle kunder beskyttet med SentinelOne's teknologi, uden opdateringer og med ingen garanti krav.

Deres garanti viser et stærkt engagement i kundeservice, og gør dem til pionerer i at stille sikkerhedsselskaber økonomisk ansvarlige.

Ønsker du en personlig demo af produktet eller specifikke produktoplysninger, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Platformen findes i Core, Control og Complete udgaver

Singularity Core

 

Singularity Core er det indledende endpoint-sikkerhedsprodukt, ideelt for organisationer, der ønsker at erstatte deres gammeldags antivirus med endpoint-beskyttelse, som er mere effektiv og lettere at administrere.

Singularity Control

 

Med Control-licensen kan du forvente flere muligheder for dem, der søger "best in class" sikkerhed med tilføjelsen af sikkerhedssuite-funktioner til endpoint-styring. Alt hvad du får med Core-licensen, vil du også få med Control. 

Singularity Complete

 

Hvis du leder efter endnu mere, så er Singularity Complete det, du har brug for. Complete er designet til virksomheder, der har brug for moderne endpoint-beskyttelse samt Control plus avancerede EDR-funktioner. 

 

Singularity Core

 

Core tilbyder de nedenstående funktioner:

 • Indbygget Statisk AI og Adfærdsbaseret AI analyse forhindrer og opdager et bredt spektrum af angreb i realtid, før de forårsager skade. Core beskytter mod kendt og ukendt malware, trojanere, hacking-værktøjer, ransomware, hukommelsesudnyttelser, misbrug af scripts, dårlige makroer og mere.
 • SentinelOne-agenter er autonome, hvilket betyder, at de anvender forebyggelses- og detektionsteknologi med eller uden cloud forbindelse og vil udløse beskyttende reaktioner i realtid.
 • Genoprettelse er hurtig og får brugere tilbage og i arbejde inden for få minutter uden genoprettelse af systemer og uden at skrive scripts. Eventuelle uautoriserede ændringer, der sker under et angreb, kan omgøres med 1-klik Afhjælpning og 1-klik Tilbagerulning for Windows.
 • Sikker SaaS-administrationsadgang. Vælg mellem lokaliteter i USA, EU og APAC. Datadrevne dashboards, politikstyring efter sted og gruppe, hændelsesanalyse med MITRE ATT&CK-integration og mere.

 

Singularity Control

 

Som nævnt tidligere, alt hvad du får med Core-licensen, vil du også få med Control. Nedenfor er nogle af de ekstra funktioner, du får fra Control:

 • Firewall-kontrol til styring af netværksforbindelser til og fra enheder, inklusiv lokationsawareness.
 • Enhedskontrol til styring af USB-enheder og Bluetooth/BLE-periferiudstyr.
 • Synlighed over for skjulte enheder for at opdage enheder på netværket, der har brug for Sentinel-agentbeskyttelse.
 • Sårbarhedsstyring, i tillæg til applikationsinventar, for indsigt i tredjepartsapps, der har kendte sårbarheder kortlagt til MITRE CVE-databasen.

 

Singularity Complete

 
Nedenfor er de yderligere funktioner (samt dem fra Core & Control), som du får med Complete:
 • Patenteret Storyline™-teknologi for hurtig RCA (root cause analyse).
 • Integreret ActiveEDR™-synlighed til både godartede og skadelige data.
 • 14 - 365+ dages historisk EDR dataopbevaring + brugbare forespørgselshastigheder i stor skala.
 • Hunt (søgning) baseret på MITRE ATT&CK®-teknikker.
 • Marker godartede Storylines som trusler, til håndhævelse af EPP-funktionen.
 • Automatiserede Storyline™ Active Response (STAR) overvågningslistefunktioner.
 • Tidslinjer, remote-shell, filhentning, sandbox-integrationer og mere.