Hvem er VERIDATA?


VERIDATA er en value added distributør, forhandler og managed service provider, med fokus på at skabe succes med vores innovative leverandører og kunder. Vi har et veletableret fundament, der bygger på mangeårige relationer med leverandører og vidtgående teknologi samt produktekspertise, der giver os mulighed for at eksekvere projekter i fortrolighed med garanterede resultater.

Vores højtkvalificerede medarbejdere har mere end 15 års erfaring med rådgivning, præsentationer, licenshåndtering, PoC'er, implementering, uddannelse og support. De har betjent hundredevis af kunder og tusindevis af brugere igennem årene i de offentlige og private sektorer, i Danmark, Norden og andre internationale lande.


VERIDATA's mission er at levere de bedste IT produkter og ydelser til kunder i Norden, til konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Du kan stole på os til at levere de ydelser, du har brug for, med den effektivitet og fleksibilitet, der kræves for at tilføje en ny teknologi til din IT drift med succes.

Find os på:

Kundeudtalelser

anmeldelser er anonymiserede for at beskytte vores kunders identitet


"Vi har været meget glade for samarbejdet med VERIDATA, der har leveret en professionel service og har et unikt kendskab til deres produkter."


"VERIDATA er altid klar til at hjælpe os med de opgaver og udfordringer som vi står overfor – hurtigt og effektivt! Om det er i forbindelse med it-drift eller cybersikkerhed, så har VERIDATA’s faglighed og ekspertviden gang på gang vist sig at være en uundværlig støtte for vores arbejde i organisationen. VERIDATA kender de problemstillinger vi møder."


"VERIDATA er en værdifuld partner for os. Det er de, da de ud over en høj faglig ekspertise også er en aktiv partner, som kommunikerer aktivt med os omkring nye tiltag, produkter og eventuelle sikkerhedsudfordringer. Eksempelvis oplever vi at nye systemopdateringer valideres hurtigt og professionelt – og derefter anbefales til os. Dette er noget som er tryghedsskabende! Vi har derfor netop valgt VERIDATA, da de er den Gazelle, som er hurtige, omstillingsparate og værdiskabende."


"Vores indtryk af VERIDATA er særdeles positiv, vi oplever rigtig god og hurtig respons på vores opgaver/problemer. Vi oplever også rigtig god indsigt i Orion / SolarWinds, og stor kompetence til samme i forhold til løsningsforslag."

"Veridata har været vores partner i forbindelse med installation og implementering af TenableSC og TenableIO. De har ikke alene været hjulpet med installation og konfiguration, men har også rådgivet omkring forankring og procedurer i IT Drift. Deres dybe kendskab til produkterne, samt viden om It Sikkerhed og It Drift har gjort det muligt at implementere systemerne på forholdsvis kort tid. Efter implementeringen har Veridata, været behjælpelige med Tips & Trick, advarsler om øjeblikkelige sikkerhedstrusler, samt support på løsningen."


"Veridata er super samarbejdspartner, altid hurtige til at svare, Super fagligt niveau og altid klar til at hjælpe eller svare på spørgsmål. Jeg er virkelig glad for at have dem i baghånden til support af vores solarwinds platform."


"Samarbejdet med Veridata har lige fra start været en god oplevelse. Tilliden til, at man er i gode hænder hvad angår tekniske kompetencer, produkt rådgivning og IT-sikkerhed er høj. Ved sikkerhedshændelser som kræver hurtig reaktion, er hjælpen ikke kun hurtig og effektiv, deres viden om samspillet mellem infrastruktur komponenter gør at løsninger findes hurtigt og sikkerhedshuller lukkes."


"Som sparringspartner holder VERIDATA os orienteret om relevante nyheder, patches og produktinformation, der virkelig sparer os tid og kræfter. Deres service er fremragende!"

Vi støtter


Kræftens Bekæmpelse

Hos VERIDATA støtter vi kræftens bekæmpelse, da vi alle kender nogen, der har haft denne sygdom.  Foreningen arbejder for færre kræftramte, flere overlevende samt et bedre liv efter kræft. Det er retten til et bedre liv, som vi mener er yderst vigtigt at kunne støtte. Det er det nære.

SOS Børnebyerne

Hos VERIDATA støtter vi gerne forældreløse børn, da vi mener, at det er vigtigt, at alle børn får muligheden for, at vokse op i et trygt hjem.  Børn er vores alles fremtid.Vi har derfor i VERIDATA gjort et aktivt valg, for at sikre din, min og verdens fremtid. Det er det familære.